Boek Baren

Onze co-creatie

Je hoeft het niet alleen te doen.
Drie voorstellen om samen jouw boek het daglicht te laten zien

Aanbod

Verlaat Chronos, de kloktijd, die je opjaagt.
Investeer in Kairos, de tijdloze ruimte, die schrijfflow creëert.

3 maanden Samen op Verkenning

Diep in jezelf buitelen beelden en ideeën over elkaar heen. Je hebt in de loop der tijd flarden van tekst opgeschreven en

Wordt het een boek, en wat voor boek dan? Een multimediale presentatie? Een elektronische leeromgeving? Een event? Een nieuw bedrijf? Welke vorm krijgt jouw expressie? Al doende ga je het zien.

Op deze ontdekkingsreis krijg je meer duidelijkheid. In gesprek en met gerichte opdrachten ontvouwen zich de antwoorden. En natuurlijk werken we naar een pakkend concept toe.

Hoe we werken:

1-op-1  

Elke maand een inspiratiebijeenkomst van 3 uur

Tussentijdse opdrachten

Tussentijdse narratieve coaching

Conceptontwikkeling

Prijs

€250 ex. btw per maand

Begroot op 3 maanden creatief onderzoek

9 maanden Intensieve Begeleiding

Je houdt van schrijven en weet deep down dat je een boek te schrijven hebt. Jouw bezieling en inspiratie mag nu vorm krijgen. Je hebt van alles aan de wereld te vertellen, maar de drempel is huizenhoog.

Je vindt het misschien lastig bij de kern van het verhaal te komen. Of je mist aanwijzingen voor de structuur en opbouw van het verhaal. Voor wie schrijf je en wat wordt de vorm? Vragen die je belemmeren aan de slag gaan.

Je bent er innerlijk klaar voor. Nu nog tijd maken. En die mentor die je daarbij helpt. Het boek mag nu écht op de markt komen. En wel zo snel mogelijk!

Hoe we werken

1-op-1

Kick-off dag als opstart

 2 verzorgde schrijfretraites op locatie

2 inspiratiedagen

Feestelijk viermoment als afsluiting

daarnaast:

Maandelijks meelezen en narratieve coaching

Wekelijks contactmoment

Prijs

€1000 ex. btw per maand

Begroot op 1 maand voorbereiding
en 9 maanden intensief schrijven.

Persoonlijke Ondersteuning op Afroep

Je bent lekker aan je boek bezig en ineens stagneer je. Misschien is het je al vaker overkomen. Elke keer als je denkt dat het nu een piece of cake is, loop je vast. Wat is dit toch?

Ongemerkt verdwijnt de spirit. Je schiet in doemdenken en begint aan alles te twijfelen. Ben ik wel te volgen, klopt de verhaallijn wel? Wie ben ik dat ik denk dat ik dit kan? Je belandt in een interne gedachtenstorm.

Toch voelt het nog steeds als een missie. Wie of wat kan je naar dat oog van de storm brengen? Daar waar je het overzicht hebt, vertrouwen en flow. Je zoekt kortdurende, passende ondersteuning.

Hoe we werken

1-op-1 

Losse uren of dagen

Strippenkaart

Schrijfweekend of schrijfweek

 

Of een combinatie hiervan

Net wat jij nodig hebt!

Schrijven is jezelf ontwikkelen

Verrijken

Je schrijft bij voorkeur intuïtief en je teksten komen recht uit het hart. Het is puur en oprecht maar niet altijd voor iedereen te volgen. Daar brengen we verandering in. Met een creatief concept en vanuit structuur brengen we focus aan. Hierdoor kun je de schrijver in je dan wél vrij spel geven. Heel belangrijk, want daar zit immers de passie, energie en kracht. 

 

Verdiepen

We geven je ziel een podium. Dat vraagt om een verdiepende innerlijke reis. Open en ontvankelijk staan voor welk verhaal geboren wil worden en vertrouwen houden in ‘de weg’. Vanuit deze zuivere benadering ontdek je in het verwoorden je eigenheid, jouw authentieke signatuur. Daarmee stem je energetisch af op jouw lezers: die voelen dat.

 

Verfijnen

Je bent talig ingesteld en hebt niet voor niets plezier in schrijven. Het verwoorden gaat je relatief makkelijk af en je hebt er talent voor. In dit proces ga je al doende dit talent doorontwikkelen en verfijnen. En dat gaat verder dan taaltechnische zaken. Je zult verrast staan wat je allemaal in het schrijfproces gaat ontdekken! Maar let wel, als je mij als ‘verloskundige’ kiest, kies je ook voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Ook de kinderen van Kangundo schrijven er graag op los. Met het schrijven van dit boek bouwen we mee aan hun school.

Hoe we werken